Nick Warren и Cid Inc наступају у Београду

Велика журка у Блендер организацији на којој ће Београд играти у ритму два велика светска ди-џеја

Четвртак 19. окт 2017.

cover image

Клуб Хангар у суботу, 21. октобра од 23:00 до 06:00 прави сјајан парти - наступају Nick Warren и Cid Inc. Позната имена која представљају светски бит на високом нивоу, заједно са домаћом подршком - Bokee и Lukai сигурно имају кључ од врата најквалитетније музичке зоне овог викенда.

Nick Warren је несумњиво један од лидера глобалне електронске музике, вишенаграђивани артиста који својим популарним мискевима осваја на прво слушање. Почетак каријере су обележиле журке у чувеном Café del Mar на Ибици још 1991. године. Убрзо је добио посао ди-џеја на светској турнеји групе Massive Attack и управо овај рад у различитим жанровима му је донео широку перцепцију и способност перфектног уклапања другачијих мелодија. Таленат и осећај за музику које поседује се најбоље чује у његовим The Soundgarden podcast миксевима који излазе сваког месеца.


Cid Inc је потпуно освојио публику у Београду на првом дану Let's Mix It фестивала који се одржао прошле године. Швеђанин који ствара progressive, techno и tech у врунском стилу до сада је сарађивао за водећим представницима edm музике, а само неки од њих су Chris Fortier, Nick Warren, Guy J, Christian Smith, Hernan Cattaneo и Jimmy Van M. Amsterdam Dance Event, велики клубови широм Америке, најпопуларнија места за излазак у Европи и водећи догађаји електронске музике су места на којима се име овог артисте обавезно уписује на листу извођача.


ПОВЕЗАНО