Шта клабере очекује овог месеца

Журка целог дана. Журка целу ноћ. Летњи провод који се дуго чекао је коначно у граду

Уторак 02. јул 2019.

cover image

Зна се где је топ провод у Београду током лета. На сваком кораку! Буквално. Барови, мали и велики клубови, светски познати клабинг храмови. Нико не одмара. Толико места за излазак, а само 31 дан у календару. Ако не желите да пропустите одличне журке, на време се организујте. Одложите обавезе, летовања и друге ситнице. Време је за баш добар провод.

Из дана у дан, клубови у Београду организују различите журке. Добро погледајте клупску листу, одаберите место које вам се чини најзанимљивијим и препустите се магичним моћима забаве. Провешћете лето у никада бољем расположењу.

Техно не одмара ни секунд. Ђускаће се до јутра уз изузетне домаће ди-џејеве и феноменалне госте. Клуб који не би требало прескочити током летњег клупског крстарења је Drugstore. Током целог месеца, у башти ће бити се дешавати много тога. Фанови техно музике типичан летњи провод могу да потраже на сплаву 20/44. Среда, четвртак, викенд. Овде провод нема границе нити било каква ограничења.


Хаус музика је увек добар избор за викенд провод. У бит га прати r'n'b. У случају да су ово ваши жанрови, сплавови у Београду ће постати ваша друга кућа. Сваки сплав је у свој недељни програм уврстио популарне мелодије које праве гужву на подијуму за игру. Потрудите се да унапред организујете одлазак јер су гужве на сплавовима велике. Потпуно очекивано јер се на овим локацијама нуди провод због кога се долази у главни град Србије.

Београд ноћу у јулу живи и у старом делу града. Барови са баштама су сада, као никада пре актуелни. Отворено небо, врели ритам и ледени коктели су све што вам је потребно за лето 2019 у граду.


ПОВЕЗАНО