Šta klabere očekuje ovog meseca

Žurka celog dana. Žurka celu noć. Letnji provod koji se dugo čekao je konačno u gradu

Utorak 02. jul 2019.

cover image

Zna se gde je top provod u Beogradu tokom leta. Na svakom koraku! Bukvalno. Barovi, mali i veliki klubovi, svetski poznati klabing hramovi. Niko ne odmara. Toliko mesta za izlazak, a samo 31 dan u kalendaru. Ako ne želite da propustite odlične žurke, na vreme se organizujte. Odložite obaveze, letovanja i druge sitnice. Vreme je za baš dobar provod.

Iz dana u dan, klubovi u Beogradu organizuju različite žurke. Dobro pogledajte klupsku listu, odaberite mesto koje vam se čini najzanimljivijim i prepustite se magičnim moćima zabave. Provešćete leto u nikada boljem raspoloženju.

Tehno ne odmara ni sekund. Đuskaće se do jutra uz izuzetne domaće di-džejeve i fenomenalne goste. Klub koji ne bi trebalo preskočiti tokom letnjeg klupskog krstarenja je Drugstore. Tokom celog meseca, u bašti će biti se dešavati mnogo toga. Fanovi tehno muzike tipičan letnji provod mogu da potraže na splavu 20/44. Sreda, četvrtak, vikend. Ovde provod nema granice niti bilo kakva ograničenja.


Haus muzika je uvek dobar izbor za vikend provod. U bit ga prati r'n'b. U slučaju da su ovo vaši žanrovi, splavovi u Beogradu će postati vaša druga kuća. Svaki splav je u svoj nedeljni program uvrstio popularne melodije koje prave gužvu na podijumu za igru. Potrudite se da unapred organizujete odlazak jer su gužve na splavovima velike. Potpuno očekivano jer se na ovim lokacijama nudi provod zbog koga se dolazi u glavni grad Srbije.

Beograd noću u julu živi i u starom delu grada. Barovi sa baštama su sada, kao nikada pre aktuelni. Otvoreno nebo, vreli ritam i ledeni kokteli su sve što vam je potrebno za leto 2019 u gradu.