Концерти у наредних 5 дана

Сваки дан је савршен дан за музику познатих уметника. Уживо

Среда 21. нов 2018.

cover image

Календар можда не може да обезбеди топлије време, мању гужву у саобраћају или нешто слично али зато пружа одличан музички програм. Дефинитивно је почело загревање за Нову 2019. годину и празничну еуфорију. Пажљиво читајте јер следи листа концерата у којој ће свако пронаћи свој омиљени звук.

Четвртак, 22. новембар - Бенд Бас и стега свирају од 21:30 у клубу Soul Society (стари Битеф). Марина Грујић, Драган Влајић Гале, Синиша Ступар и Стеван Ђорђевић су састав ове одличне групе која редовно наступа у земљи и иностранству. Победници "Зајечарске гитаријаде 2012" ће проверено оправдати титулу и поверење бројне публике.

Петак, 23. новембар - Калиопи у Сава центру. У великој дворани од 20:00 засијаће највећа македонска звезда. Дама која је до престижних награда стигла искључиво врхунским вокалом је спремила изненађења за овогодишње дружење са београдским фановима.

Субота, 24. новембар - Четири пута концерт. Стефан Миленковић свира у Коларчевој задужбини. Слободан Тркуља и његов Балканополис прослављају две деценије рада у Сава центру, E Play такође прославља 20. рођендан али и промовише нови албум у Дому Омладине, док је Prti Bee Gee у Божидарцу. Уколико немате неке супер моћи, мораћете да се одлучите само за један концерт јер сваки почиње од 20:00, односно 21:00.

Недеља, 25. новембар - Пауза. Одморите слух, горње екстремитете од аплауза и доње екстремитете од плесања. Сакупљајте преко потребну енергију за одлазак на нове концерте.

Понедељак, 26. новембар - Волим осамдесете. Звезде југословенског попа и рока ће наступити на великом заједничком концерту у Сава центру. Слађана Милошевић, Зана, Гиле из Електричног оргазма, Викторија, Кики Лесендрић, Тања Јовићевић, Аеродром и многи други су на сјајној листи извођача.

Још добре музике. У уторак, 27. новембра од 20:30, поново у Сава центру ће се одржати "Рок опера". Биг Бенд из Новог Сада, хор и оркестар Опере Српског народног позоришта ће представити двадесет рок песама у несвакидашњем издању. Више од 120 музичара ће свирати најпознатије светске хитове. Фузија класичне, рок и џез музике доноси апсолутни спектакл.