Koncerti u narednih 5 dana

Svaki dan je savršen dan za muziku poznatih umetnika. Uživo

Sreda 21. nov 2018.

cover image

Kalendar možda ne može da obezbedi toplije vreme, manju gužvu u saobraćaju ili nešto slično ali zato pruža odličan muzički program. Definitivno je počelo zagrevanje za Novu 2019. godinu i prazničnu euforiju. Pažljivo čitajte jer sledi lista koncerata u kojoj će svako pronaći svoj omiljeni zvuk.

Četvrtak, 22. novembar - Bend Bas i stega sviraju od 21:30 u klubu Soul Society (stari Bitef). Marina Grujić, Dragan Vlajić Gale, Siniša Stupar i Stevan Đorđević su sastav ove odlične grupe koja redovno nastupa u zemlji i inostranstvu. Pobednici "Zaječarske gitarijade 2012" će provereno opravdati titulu i poverenje brojne publike.

Petak, 23. novembar - Kaliopi u Sava centru. U velikoj dvorani od 20:00 zasijaće najveća makedonska zvezda. Dama koja je do prestižnih nagrada stigla isključivo vrhunskim vokalom je spremila iznenađenja za ovogodišnje druženje sa beogradskim fanovima.

Subota, 24. novembar - Četiri puta koncert. Stefan Milenković svira u Kolarčevoj zadužbini. Slobodan Trkulja i njegov Balkanopolis proslavljaju dve decenije rada u Sava centru, E Play takođe proslavlja 20. rođendan ali i promoviše novi album u Domu Omladine, dok je Prti Bee Gee u Božidarcu. Ukoliko nemate neke super moći, moraćete da se odlučite samo za jedan koncert jer svaki počinje od 20:00, odnosno 21:00.

Nedelja, 25. novembar - Pauza. Odmorite sluh, gornje ekstremitete od aplauza i donje ekstremitete od plesanja. Sakupljajte preko potrebnu energiju za odlazak na nove koncerte.

Ponedeljak, 26. novembar - Volim osamdesete. Zvezde jugoslovenskog popa i roka će nastupiti na velikom zajedničkom koncertu u Sava centru. Slađana Milošević, Zana, Gile iz Električnog orgazma, Viktorija, Kiki Lesendrić, Tanja Jovićević, Aerodrom i mnogi drugi su na sjajnoj listi izvođača.

Još dobre muzike. U utorak, 27. novembra od 20:30, ponovo u Sava centru će se održati "Rok opera". Big Bend iz Novog Sada, hor i orkestar Opere Srpskog narodnog pozorišta će predstaviti dvadeset rok pesama u nesvakidašnjem izdanju. Više od 120 muzičara će svirati najpoznatije svetske hitove. Fuzija klasične, rok i džez muzike donosi apsolutni spektakl.