Куда за викенд: журке у суботу

У три дела града, три потпуно различите журке

Среда 18. јул 2018.

cover image

И дању и ноћу, Ада Циганлија је локација број један током лета. У суботу, 21. јула од 22:00 до 06:00 баш овде се одржава тренс журка под називом "Мега домаћица". Осам ди-џејева са домаће сцене ће уз врхунско озвучење приредити psytrance спектакл. Алек, Анта, Даки, Кузма, Марко Краљевић, Milosh Reload, Vlada Exеlog и Вучко су момци који пружају подршку тренс звездама које гостују у Београду. Сада, посебно организована журка на отвореном у први план истиче таленат домаћих ди-џејева.

Савамала, зона одличног клабинга не одмара ни када има мање људи у граду. Транзит бар једва чека вреле ноћи и провод до јутра. Савршена башта од 23:00 до 05:00 није само лепо уређен простор. Она је одличан клуб под звездама. У суботу, 21. јула музику бирају Данијел Чехранов и Милан Савић - Saxophonedzie. Егзотична музичка авантура којој не смете рећи не.


Сплавови, поглед на град са река и журке до јутра чине да лето у Београду буде омиљени период. Сплав Mood је место новијег датума, а клабинг који приређује је за чисту десетку. Претпоследњи викенд у јулу је резервисан за треће издање журке "Osa open air". Оса је ди-џеј колектив састављен од три млада господина који инсистирају на квалитетном електронском звуку. Филип Отовић Вишњић, Радомировић и Ђорђе Михајловић ће од 23:00 до 05:00 представити модеран даб, дип и прогресиван бит. Ђускање на реци до јутра је загарантовано сјајан план за добар провод.