Kuda za vikend: žurke u subotu

U tri dela grada, tri potpuno različite žurke

Sreda 18. jul 2018.

cover image

I danju i noću, Ada Ciganlija je lokacija broj jedan tokom leta. U subotu, 21. jula od 22:00 do 06:00 baš ovde se održava trens žurka pod nazivom "Mega domaćica". Osam di-džejeva sa domaće scene će uz vrhunsko ozvučenje prirediti psytrance spektakl. Alek, Anta, Daki, Kuzma, Marko Kraljević, Milosh Reload, Vlada Exelog i Vučko su momci koji pružaju podršku trens zvezdama koje gostuju u Beogradu. Sada, posebno organizovana žurka na otvorenom u prvi plan ističe talenat domaćih di-džejeva.

Savamala, zona odličnog klabinga ne odmara ni kada ima manje ljudi u gradu. Tranzit bar jedva čeka vrele noći i provod do jutra. Savršena bašta od 23:00 do 05:00 nije samo lepo uređen prostor. Ona je odličan klub pod zvezdama. U subotu, 21. jula muziku biraju Danijel Čehranov i Milan Savić - Saxophonedzie. Egzotična muzička avantura kojoj ne smete reći ne.


Splavovi, pogled na grad sa reka i žurke do jutra čine da leto u Beogradu bude omiljeni period. Splav Mood je mesto novijeg datuma, a klabing koji priređuje je za čistu desetku. Pretposlednji vikend u julu je rezervisan za treće izdanje žurke "Osa open air". Osa je di-džej kolektiv sastavljen od tri mlada gospodina koji insistiraju na kvalitetnom elektronskom zvuku. Filip Otović Višnjić, Radomirović i Đorđe Mihajlović će od 23:00 do 05:00 predstaviti moderan dab, dip i progresivan bit. Đuskanje na reci do jutra je zagarantovano sjajan plan za dobar provod.