Шта клабере очекује у мају 2018

За време у јеку пролећа не можемо да гарантујемо. За провод у Београду знамо да ће бити одличан

Понедељак 07. мај 2018.

cover image

Мај је месец нових журки, отварања сплавова и затварања зимске клупске сезоне. Пролеће 2018. доноси и сасвим нова места за провод. Листа где изаћи у Београду је никада дужа, посебно средином маја. У понуди за одличан ноћни живот су и журке које се само једном организују. Видимо се на подијуму за игру.


Клуб Барутана дефинитвно има план да помери границе провода у граду. Недавно отварање потврђује да проверен рецепт за одличан излазак подразумева врхунске ди-џејеве. Велика гужва на зидинама Калемегдана се очекује 18. маја од 23:00 када стејџ заузима Deborah De Luca. Чаробна, веома талентована дама из Италије је затворила прошлогодишњу сезону у Барутани, а утисци су били више него позитивни. Добре вибрације и брзи ритам за техно спектакл неће изостати ни овај пут.

Марко Настић 19. маја обележава двадесет година каријере и то на локацији која није толико позната али јесте велика да прими чак 7.000 људи - Централни магацин Луке Београд. Журка "Ретроспектал 2018" ће представити две деценије успеха једног од најпопуларнијих српских ди-џејева. Аутентични музички времеплов ће вратити у епицентар ритам са почетка Маркове каријере, а читаву ноћ ће заједно са двадесет до тридесет пријатеља и колега пуштати најбоље из сваке године, почевши од 1997. Концепт је замишљен тако да у back2back сетовима Марко са друштвом на двадесет минута врати публику у једну одређену годину. Ноћ која нема репризу.


Шон Пол коначно дебитује у Београду. Власник планетарно познатих хитова наступа 22. маја од 21:00 у Хали спортова "Ранко Жеравица". Талентовани Јамајканац је музичку каријеру започео око 2000. Две године касније је издао албум "Dutty Rock" који су обележиле две и данас актуелне песме. Заразни бит из нумере "Get Busy" звучи као да је недавно осмишљен, а "Baby Boy" - дует са Beyonce је учинио да цео свет заигра у његовом ритму. David Guetta, Dua Lipa и Nicki Minaj су само неки са дугачког списка познатих са којима је успешно сарађивао. Очекујте више од велике журке.