Monika Kruse у Београду

Врели август нам враћа чувену Монику која ће својим наступом додатно загрејати врели београдски асфалт и направити ноћ за памћење

Понедељак 14. авг 2017.

cover image

Дама којој техно струји кроз вене, Моника Круз, долази 18. августа у клуб Барутана. Журка која ће сигурно обележили лето 2017 у Београду почиње у 23:00 и трајаће до 06:00, а поред техно диве наступају домаћи репрезенти најбоље електронске музике, добро познати Илија Ђоковић и Coeus, тачније Немања Петковић из Београда. Организатор журке је Блендер, а улазнице су доступне преко Gig Stix и Eventim Serbia продајних мрежа.


Моника Круз је рођена 23. јула 1971. године у Немачкој. Ди-џеј, продуцент и власница етикете Terminal M од 2000. године, са каријером у електронској музици која траје више од 25 година. Сматра се да је одиграла кључну улогу на техно сцени у Минхену почетком '90-тих година, а крајем исте деценије се сели у Берлин где покреће своју етикету. Квалитет од кога не одустаје и савршено мисковање су је учинили једном од најупосленијих ди-џејева. Наступа широм света преко целе године и обавезно је име на свим водећим фестивалима електронске музике. Веома је активна у заштити друштвено угрожених лица и оснивач је сопственог хуманитарног удружења.


На наступу прошле године у Београду, Моника је пустила траку "Andromeda", ауторски рад Илије Ђоковића који је представљао домаћу подршку. Након наступа, Илија постаје део њене Terminal M етикете. Сигурно је да ће овогодишњи наступ обележити пријатељство и сарадња ова два уметника који имају проверен рецепт за најбољи провод.


ПОВЕЗАНО