Deeperfect Showcase у Београду

Deeperfect Showcase у клубу Барутана представља два велика имена у свету ди-џејинга, а одличан догађај који следи апсолутно отклања дилему куда вечерас

Субота 26. авг 2017.

cover image

Последња субота у августу доноси провод у Београду који ће обележити ноћни живот - лето 2017 и дешавања са квалитетном електронском музиком. Stefano Noferini и Dennis Cruz ће наступити вечерас, 26. августа, у клубу Барутана, а домаћу подршку представљају IDQ и MarkyZ. Организатори журке која почиње од 23:00 су етикета Deeperfect и музичка заједница Блендер. Позитивна атмосфера и техно музика која позива на плес ће трајати све до 06:00.


Stefano Noferini је светски познат ди-џеј, продуцент и власник етикете Deeperfect која се издваја по успешним ундерграунд издањима и дугачком листом популарних артиста. Фиренца у Италији је његово место рођења у коме и данас проводи највише времена. Његово име се налази у самом врху најквалитетнијих ди-џејева у tech house, tecno, minimal и deep techno жанровима. Ultra Music Festival, Space Ibiza и Elrow су обавезне локације на којима наступа и готово да нема града на мапи света у коме није гостовао. Deeperfect је само потврда колико је Stefano Noferini талентован и колико има добар осећај за музику, што говори и податак да су траке које потписује ова етикета међу најпродаванијим на Beatport-у. Друга његова окупација је радио шоу који се емитује сваке недеље, Club Edition, који је до сада угостио добро позната имена као што је Carl Cox, Christian Smith, Chus & Ceballos и друге врхунске артисте.


Dennis Cruz је веома популаран представник underground и tech заједнице. Каријеру ди-џеја је започео са само 17 година, а колико је одувек знао шта жели, указује чињеница да је студирао звучни инжењеринг. У раним двадесетим је остварио значајне сарадње са хип-хоп уметницима и рок бендовима, а као ди-џеј и продуцент поставља трендове са новим, свежим звуком. Шпанац коме је Мадрид град у коме борави без сумње је човек који овог момента ужива у својих 5 минута славе на светској tech house сцени. Осим за Deeperfect, објављује и за следеће етикете: Snatch!, Saved, Stereo Productions, Material, Moan, Suruba X, Solid Grooves, Glasgow Underground, Suara и Lemon-Aid. Сјајну сарадњу је остварио са бројним именима као што је Stefano Noferini са којим ће вечерас делити микс пулт, затим Marco Carola, Jamie Jones, Erick Morillo, Joseph Capriati, Hot Since 82, Nicole Moudaber, Joris Voorn, Pan-Pot, Paco Osuna, Roger Sanchez, Umek, Nic Fanciulli, Gaetano Parisio, Technasia, Riva Star, Timo Maas, Los Suruba, Yousef, Richy Ahmed и многи други. За досадашњи рад је освојио бројна признања, а енергичне сетове који га одликују је завртео у Еропи, широм Северне и Јужне Америке, преко Русије до Аустралије.



ПОВЕЗАНО