Žurke u subotu 11.11.

Klupska sezona u punom jeku kreira odlična dešavanja u gradu, a vrhunski di-džejevi će svojim repertoarom držati publiku na podijumu za igru do jutra

Sreda 08. nov 2017.

cover image

Splav 20/44 poziva na otvaranje zimske serije popularne žurke Yes i to sa njenim rezidentima. Od 23:00 do 06:00 nastupaju Vitanov b2b Whisper koji svojim setovima uvek naprave odličnu atmosferu. Pravi klaberi će sigurno biti redovni gosti tokom cele zime, a ukoliko izlazite ove subote, posetite najpopularniji muzički brod u Beogradu. Ulaz je besplatan do ponoći, a kasnije se naplaćuje 300 dinara.


Psydeffects meets Sangoma je žurka koja počinje u 23:00 u klubu Plastik, a lista izvođača je baš oduševila poštovaoce psychedelic trance muzike. Autentični zvuk će sve do 06:00 puštati Loopa, Simia, Rezonant i specijalna gošća, Naima. Sarah Naima je aktivna na sceni od '96. godine, a od 2003. godine se potpuno okreće trens muzici. Tajland, Malezija, Indija, Norveška i ostala mesta koja organizuju velike događaje za ovaj žanr su redovne lokacije na kojima ova dama nastupa dok uporedo izdaje popularne numere za Sangoma Records.


Klub Drugstore je domaćin novog Apgrade dešavanja koji predvode poznati di-džejevi Recondite i Tennis uz domaće izvođače. Dejan Milićević je ime koje predstavlja kvalitetnu elektronsku muziku u Srbiji, a njegov rad je rasprostanjen i daleko izvan granica zemlje. Iskusni di-džej i producent će zajedno sa mladim di-džejem Chrono iz Subotice kreirati muziku za igranje do jutra, a gosti iz inostranstva su posebna poslastica za subotnju noć u Beogradu.