Журке у суботу 11.11.

Клупска сезона у пуном јеку креира одлична дешавања у граду, а врхунски ди-џејеви ће својим репертоаром држати публику на подијуму за игру до јутра

Среда 08. нов 2017.

cover image

Сплав 20/44 позива на отварање зимске серије популарне журке Yes и то са њеним резидентима. Од 23:00 до 06:00 наступају Витанов b2b Whisper који својим сетовима увек направе одличну атмосферу. Прави клабери ће сигурно бити редовни гости током целе зиме, а уколико излазите ове суботе, посетите најпопуларнији музички брод у Београду. Улаз је бесплатан до поноћи, а касније се наплаћује 300 динара.


Psydeffects meets Sangoma је журка која почиње у 23:00 у клубу Пластик, а листа извођача је баш одушевила поштоваоце psychedelic trance музике. Аутентични звук ће све до 06:00 пуштати Loopa, Simia, Rezonant и специјална гошћа, Naima. Sarah Naima је активна на сцени од '96. године, а од 2003. године се потпуно окреће тренс музици. Тајланд, Малезија, Индија, Норвешка и остала места која организују велике догађаје за овај жанр су редовне локације на којима ова дама наступа док упоредо издаје популарне нумере за Sangoma Records.


Клуб Drugstore је домаћин новог Apgrade дешавања који предводе познати ди-џејеви Recondite и Tennis уз домаће извођаче. Дејан Милићевић је име које представља квалитетну електронску музику у Србији, а његов рад је распростањен и далеко изван граница земље. Искусни ди-џеј и продуцент ће заједно са младим ди-џејем Chrono из Суботице креирати музику за играње до јутра, а гости из иностранства су посебна посластица за суботњу ноћ у Београду.