Lea Dobričić Connected: Cristian Marras & Markyz

Tehno diva broj 1 u Srbiji nastavlja seriju svoje žurke #connected, a za ovo izdanje dovodi poznate izvođače sa berlinske elektronske scene

Petak 10. nov 2017.

cover image

Lea Dobričić, Cristian Marras i MarkyZ nastupaju u petak 17. novembra od 23:00 u klubu DOT. Cilj žurke je da sa mnogo pozitivne energije povezuje ljude koji vole pravi tehno zvuk, a svako njeno izdanje predstavlja novo muzičko iskustvo sa poznatim izvođačima i mladim, neafirmisanim di-džejevima. Lea je do sada pokazala veliko znanje za di-džej pultom, a gužva u rasporedu nastupa pokazuje koliko je njen osećaj za muziku popularan i kvalitetan.


Cristian Marras osvaja klubove širom Nemačke, Italije, Španije, Holandije i drugih lokacija najboljeg klabinga. Višeslojni, sirovi tehno sa brzim deonicama i izletima ka industrijskom tehnu je ono što ovaj di-džej pušta kada nastupa, a poslednjih godina svoje znanje nadograđuje na DBS Music University u Berlinu. Život u Americi mu je doneo iskustvo i upoznavanje sa Detroit tehno pravcem, a preseljenje u Italiju mu je otvarilo vrata brojnih evropskih klubova. Dolazak u Berlin označava novo poglavlje u karijeri, a sam početak je obeležen saradnjom sa di-džejevima Marco Bailey, Clouds, P.E.A.R.L. i drugima. Izdaje za etikete 2RB - Records, Rituals Records, Advanced Black, Limited G. i Stratosphera Records.


MarkyZ je od samog starta privukao pažnju poznatih imena poput Richie Hawtin, Marco Carola, Robert Dietz, Heartthrob i mnogih drugih, a uspešna saradnja sa etiketama Desolat, Music On, Cocoon i drugim uticajnim izdavačima ovom di-džeju i producentu su obezbedile visoki plasman na svetskoj sceni. Muzika koju je stvara je njegovo ogledalo - svestrana i veoma emotivna mešavina tehno, deep, dub & house žanrova. Italijan sa boravištem u Berlinu je redovan izvođač u svim velikim klubovima, najčešće u Evropi, dok su mu poznati festivali elektronske muzike posebna satisfakcija.


POVEZANO