Леа Добричић Connected: Cristian Marras & Markyz

Техно дива број 1 у Србији наставља серију своје журке #connected, а за ово издање доводи познате извођаче са берлинске електронске сцене

Петак 10. нов 2017.

cover image

Леа Добричић, Cristian Marras и MarkyZ наступају у петак 17. новембра од 23:00 у клубу DOT. Циљ журке је да са много позитивне енергије повезује људе који воле прави техно звук, а свако њено издање представља ново музичко искуство са познатим извођачима и младим, неафирмисаним ди-џејевима. Леа је до сада показала велико знање за ди-џеј пултом, а гужва у распореду наступа показује колико је њен осећај за музику популаран и квалитетан.


Cristian Marras осваја клубове широм Немачке, Италије, Шпаније, Холандије и других локација најбољег клабинга. Вишеслојни, сирови техно са брзим деоницама и излетима ка индустријском техну је оно што овај ди-џеј пушта када наступа, а последњих година своје знање надограђује на DBS Music University у Берлину. Живот у Америци му је донео искуство и упознавање са Детроит техно правцем, а пресељење у Италију му је отварило врата бројних европских клубова. Долазак у Берлин означава ново поглавље у каријери, а сам почетак је обележен сарадњом са ди-џејевима Marco Bailey, Clouds, P.E.A.R.L. и другима. Издаје за етикете 2RB - Records, Rituals Records, Advanced Black, Limited G. и Stratosphera Records.


MarkyZ је од самог старта привукао пажњу познатих имена попут Richie Hawtin, Marco Carola, Robert Dietz, Heartthrob и многих других, а успешна сарадња са етикетама Desolat, Music On, Cocoon и другим утицајним издавачима овом ди-џеју и продуценту су обезбедиле високи пласман на светској сцени. Музика коју је ствара је његово огледало - свестрана и веома емотивна мешавина техно, deep, dub & house жанрова. Италијан са боравиштем у Берлину је редован извођач у свим великим клубовима, најчешће у Европи, док су му познати фестивали електронске музике посебна сатисфакција.


ПОВЕЗАНО