Šta klabere očekuje u novembru

Tehno, tehno i samo najbolji tehno

Subota 28. okt 2017.

cover image

Novembar sa ovakvim rasporedom žurki je definitivno pre-party mesec uoči Nove godine i najluđeg provoda. Po celom gradu će biti organizovne žurke sa velikim svetskim imenima, a energija visokog napona i savršen zvuk je ono što će obeležiti klabing u Beogradu.

Petak 3. novembar / Luigi Madonna / Hangar


Momak koji je prvu rezidenturu dobio sa samo 14 godina i uspeo od hobija da kreira posao sa punim radnim vremenom. Sarađuje sa gotovo svim uticajnim etiketama, a istovremeno se uspešno nalazi na svakom polju - stvaranje novih traka, remiksi, odlične saradnje i nastupi širom sveta. Muzika koju pravi emituje dinamičnu strast i neprestanu pretragu za zvukovima koji su izvan zone poznatog i upravo ovaj način kreiranja ga je izdvojio iz mase brojnih di-džejeva i producenata. Nastupiće nakon domaće podrške koju predstavljaju Teo Trunk, Vuk Smiljanić, TKNO i Rub a Dub.

Subota 11. novembar / Recondite & DJ Tennis / Drugstore

Još jedna Apgrade žurka nam dovodi sjajne artiste u centar grada. Recondite će predstaviti potpuno nov materijal koji pretenduje da osvoji top liste u 2018. godini. Berlinski bit u njegovom stilu beogradska publika je na prošlom nastupu odlično prihvatila tako da se ne očekuje ništa manje atraktivan provod. Sa njim će stejdž deliti di-džej Tennis, vlasnik etikete Life & Death, dobro poznati Italijan je trenutno u jeku popularnosti sa veoma gustim rasporedom nastupa i prvi put gostuje na našem prostoru. Dejan Milićević i di-džej Chrono imaju zadatak da zagreju publiku pred nastup ova dva svetska umetnika.

Subota 18. novembar / China Town #lomljava / Beogradski sajam


Kung fu tehno potezi u vrhunskoj domaćoj produkciji će razdrmati ovaj vikend. Velika žurka na sajmu okuplja na jednom mestu odlične domaće tehno predstavnike - Andrew Meller, CONCRETE DJz, Mancha & MarkPanic, Pregrag Janus, Teo Trunk i jedinu damu za di-džej pultom, Sugar Lobby.

Petak 24. novembar / Lovefest Experience: Francesco Tristano ft. Derrick May & Simfonijski orkestar RTS / BelExpo centar

Veličanstvena fuzija elektronske i klasične muzike u Lovefest stilu predstavlja klabing na sasvim drugačiji način. Pijanista Francesco Tristano je cenjeni umetnik koji uporedo puni koncertne dvorane i svetske klubove i čist je dokaz da muzika ne poznaje ograničenja. Derrick May, tehno artista poznatiji kao Mayday i Rhythm Is Rhythm se smatra ključnim akterom na elektronskoj sceni u Detroitu. Simfonijski orkestar RTS je kultni reprezent nacionalne kulture i umetnosti sa stažom postojanja dugim 80 godina. Žurka koja se ne sme propustiti.

Subota 25. novembar / Stephan Bodzin / Hangar


Iz Bremena je krenuo u pohod na svetsku scenu još 2006. godine, tada je osnovao etiketu Herzblut, a neprikosnovenost i popularnost duguje najviše live setovima koji najbolje pokazuju veliko znanje i spekatkularni osećaj za muziku. Produkcija sa njegovim potpisom je apsolutni vladar vodećih top lista, a spoj kreativnosti i jedinstvenosti ga lansira među najtraženije artiste današnjice. Početak karijere se vezuje za komponovanje numera za prestižna evropska pozorišta, a remiksi za Depeche Mode i druge poznate bendove ukazuje da njegov talenat može sve. Melody man će sigurno prirediti noć za pamćenje.