Шта клабере очекује у новембру

Техно, техно и само најбољи техно

Субота 28. окт 2017.

cover image

Новембар са оваквим распоредом журки је дефинитивно pre-party месец уочи Нове године и најлуђег провода. По целом граду ће бити организовне журке са великим светским именима, а енергија високог напона и савршен звук је оно што ће обележити клабинг у Београду.

Петак 3. новембар / Luigi Madonna / Хангар


Момак који је прву резидентуру добио са само 14 година и успео од хобија да креира посао са пуним радним временом. Сарађује са готово свим утицајним етикетама, а истовремено се успешно налази на сваком пољу - стварање нових трака, ремикси, одличне сарадње и наступи широм света. Музика коју прави емитује динамичну страст и непрестану претрагу за звуковима који су изван зоне познатог и управо овај начин креирања га је издвојио из масе бројних ди-џејева и продуцената. Наступиће након домаће подршке коју представљају Teo Trunk, Вук Смиљанић, TKNO и Rub a Dub.

Субота 11. новембар / Recondite & DJ Tennis / Drugstore

Још једна Apgrade журка нам доводи сјајне артисте у центар града. Recondite ће представити потпуно нов материјал који претендује да освоји топ листе у 2018. години. Берлински бит у његовом стилу београдска публика је на прошлом наступу одлично прихватила тако да се не очекује ништа мање атрактиван провод. Са њим ће стејџ делити ди-џеј Tennis, власник етикете Life & Death, добро познати Италијан је тренутно у јеку популарности са веома густим распоредом наступа и први пут гостује на нашем простору. Дејан Милићевић и ди-џеј Chrono имају задатак да загреју публику пред наступ ова два светска уметника.

Субота 18. новембар / China Town #lomljava / Београдски сајам


Кунг фу техно потези у врхунској домаћој продукцији ће раздрмати овај викенд. Велика журка на сајму окупља на једном месту одличне домаће техно представнике - Andrew Meller, CONCRETE DJz, Mancha & MarkPanic, Преграг Јанус, Teo Trunk и једину даму за ди-џеј пултом, Sugar Lobby.

Петак 24. новембар / Lovefest Experience: Francesco Tristano ft. Derrick May & Симфонијски оркестар РТС / BelExpo центар

Величанствена фузија електронске и класичне музике у Lovefest стилу представља клабинг на сасвим другачији начин. Пијаниста Francesco Tristano је цењени уметник који упоредо пуни концертне дворане и светске клубове и чист је доказ да музика не познаје ограничења. Derrick May, техно артиста познатији као Mayday и Rhythm Is Rhythm се сматра кључним актером на електронској сцени у Детроиту. Симфонијски оркестар РТС је култни репрезент националне културе и уметности са стажом постојања дугим 80 година. Журка која се не сме пропустити.

Субота 25. новембар / Stephan Bodzin / Хангар


Из Бремена је кренуо у поход на светску сцену још 2006. године, тада је основао етикету Herzblut, а неприкосновеност и популарност дугује највише live сетовима који најбоље показују велико знање и спекаткуларни осећај за музику. Продукција са његовим потписом је апсолутни владар водећих топ листа, а спој креативности и јединствености га лансира међу најтраженије артисте данашњице. Почетак каријере се везује за компоновање нумера за престижна европска позоришта, а ремикси за Depeche Mode и друге познате бендове указује да његов таленат може све. Melody man ће сигурно приредити ноћ за памћење.