Одлична клупска субота

Београд ноћу плус електронска музика у извођењу проверених домаћих и страних имена једнако врхунски репертоар за памћење

Четвртак 18. апр 2019.

cover image

Seth Troxler уз подршку домаћих ди-џејева наступа у суботу, 20. априла у клубу Drugstore. Међу опремом од које се не раздваја увек носи и енергију са Ибице. Али и неки нови микс. Зато одложите планове за одмор од ноћног провода. Кајаћете се уколико не дођете да чујете топ музику. Од 23:00 до 06:00 уз велику звезду наступају и одабрани репрезенти београдске клупске сцене. Биће феноменално уз музички избор који су припремили Гордан Пауновић, Акиоки и Влада Јањић.

Уколико техно није ваш фаворит, нека максималне припреме за клуб Hype почну одмах. Ово је популарно место са невиђеном енергијом и истим таквим коктелима у коме велику гужву праве млади и лепи људи. Квалитетан звук и расвета на којој се није штедело се подразумевају. Журка суботом почиње мало пре поноћи. Слободно закасните али се задржите до краја. Светски хитови обећавају сјајан провод.


Већина клубова ради до 05:00. Међутим, забава у Београду се не завршава тада. Прави клабинг заправо тек тада почиње. Бен Акиба ће у рану зору угостити одличан трио на журци "Happy People after party". До 12:00 ће за нај расположење бити задужени ди-џејеви Лале, Петар Цветковић и The Sleeper. Опуштен провод у јутарњим сатима је савршен начин за заокружите викенд.