Odlična klupska subota

Beograd noću plus elektronska muzika u izvođenju proverenih domaćih i stranih imena jednako vrhunski repertoar za pamćenje

Četvrtak 18. apr 2019.

cover image

Seth Troxler uz podršku domaćih di-džejeva nastupa u subotu, 20. aprila u klubu Drugstore. Među opremom od koje se ne razdvaja uvek nosi i energiju sa Ibice. Ali i neki novi miks. Zato odložite planove za odmor od noćnog provoda. Kajaćete se ukoliko ne dođete da čujete top muziku. Od 23:00 do 06:00 uz veliku zvezdu nastupaju i odabrani reprezenti beogradske klupske scene. Biće fenomenalno uz muzički izbor koji su pripremili Gordan Paunović, Akioki i Vlada Janjić.

Ukoliko tehno nije vaš favorit, neka maksimalne pripreme za klub Hype počnu odmah. Ovo je popularno mesto sa neviđenom energijom i istim takvim koktelima u kome veliku gužvu prave mladi i lepi ljudi. Kvalitetan zvuk i rasveta na kojoj se nije štedelo se podrazumevaju. Žurka subotom počinje malo pre ponoći. Slobodno zakasnite ali se zadržite do kraja. Svetski hitovi obećavaju sjajan provod.


Većina klubova radi do 05:00. Međutim, zabava u Beogradu se ne završava tada. Pravi klabing zapravo tek tada počinje. Ben Akiba će u ranu zoru ugostiti odličan trio na žurci "Happy People after party". Do 12:00 će za naj raspoloženje biti zaduženi di-džejevi Lale, Petar Cvetković i The Sleeper. Opušten provod u jutarnjim satima je savršen način za zaokružite vikend.