Где изаћи у петак

Традиционално, врхунски провод је у Савамалој

Уторак 24. јул 2018.

cover image

Нисмо се ни померили са dancefloor-а, а јул већ најављује финиш. Последњи петак у јулу би требало паметно искористити. Званично најтоплији месец у реалности и није био тако врео. Али јесте донео баш добар провод. Нема пуно дилеме како обележити крај. Нека викенд почне у Савамалој.

Мартинез је и клуб и бар. И има веома популарну башту. Место које је од самог отварања освојило срца и кукове бројних клабера изнова и изнова одушевљава. Сваки петак је ноћ за памћење. Нема потребе да проверавате line up. Музички домаћини су увек одлични. У случају да још увек нисте издвојили време за долазак на ову адресу, петак 27. јул је прави тренутак. Ритам са светске електронске сцене, апсолутно неодољиве гошће и гости и баш добра атмосфера вас очекују. За одличан провод, ништа више вам и није потребно.


КЦ Град је такође у Савамалој. У петак, 27. јула од 20:00 до 02:30 се одржава журка под називом "Хлад у граду". Ди-џеј дуо Бикини који чине Марија Шевић и Јелена Кецић ће пуштати музику. Летњи вајб уз диско, Итало диско, хаус и мало "тврђи" електро расхлађује боље од најхладнијег пића. И загрева за незаборавну ноћ у Београду. Место које је много више од доброг клуба окупља позитивне људе, увек расположене за нова дружења. Очекујте да упознате опуштен свет у коме се једино рачуна сјајна забава.