Gde izaći u petak

Tradicionalno, vrhunski provod je u Savamaloj

Utorak 24. jul 2018.

cover image

Nismo se ni pomerili sa dancefloor-a, a jul već najavljuje finiš. Poslednji petak u julu bi trebalo pametno iskoristiti. Zvanično najtopliji mesec u realnosti i nije bio tako vreo. Ali jeste doneo baš dobar provod. Nema puno dileme kako obeležiti kraj. Neka vikend počne u Savamaloj.

Martinez je i klub i bar. I ima veoma popularnu baštu. Mesto koje je od samog otvaranja osvojilo srca i kukove brojnih klabera iznova i iznova oduševljava. Svaki petak je noć za pamćenje. Nema potrebe da proveravate line up. Muzički domaćini su uvek odlični. U slučaju da još uvek niste izdvojili vreme za dolazak na ovu adresu, petak 27. jul je pravi trenutak. Ritam sa svetske elektronske scene, apsolutno neodoljive gošće i gosti i baš dobra atmosfera vas očekuju. Za odličan provod, ništa više vam i nije potrebno.


KC Grad je takođe u Savamaloj. U petak, 27. jula od 20:00 do 02:30 se održava žurka pod nazivom "Hlad u gradu". Di-džej duo Bikini koji čine Marija Šević i Jelena Kecić će puštati muziku. Letnji vajb uz disko, Italo disko, haus i malo "tvrđi" elektro rashlađuje bolje od najhladnijeg pića. I zagreva za nezaboravnu noć u Beogradu. Mesto koje je mnogo više od dobrog kluba okuplja pozitivne ljude, uvek raspoložene za nova druženja. Očekujte da upoznate opušten svet u kome se jedino računa sjajna zabava.