Журке у Београду - петак 11. мај

Београд ноћу у диско ритму

Уторак 08. мај 2018.

cover image

Ласта - Градски сплав у петак 11. маја тачно у 23:55 отвара нову сезону. Шесту годину за редом провод на реци почиње наступом три позната имена из електронске галаксије. Ди-џејеви Oysha, Peppe и Горан Старчевић су одабрани за креирање премијерне забаве у 2018. Освежени ентеријер појачава добар вајб на познатој адреси за провод у летњем стилу.

Барутана се захуктава за још једну незаборавну сезону клабинга под отвореним небом. У петак, 11. маја од 23:00 до 06:00 гостује ди-џеј и продуцент Denis Sulta. Незванично, синоним за овог извођача је диско. Прави ритам за подијум за игру је његов омиљени правац. Таленат који поседује је 2016. године обележен дипломом академије "Red Bull" у Монтреалу али и веома густим распоредом наступа широм света. Домаћа подршка су сјајни Марко Милосављевић и Peter Portman.


Штрафта се у петак враћа у чувене шездесете, веселе седамдесете и непревазиђене осамдесете. Журка "Београђанка" је намењена свима који обожавају домаћи ретро ритам. Игранка почиње у 22:00, а до 04:00 ди-џеј Огњен Крстић ће пуштати најпознатије хитове који су и данас ултимативне музичке посластице. Слободно дођите обучени као некад. Обавезно увежбајте плесне кораке јер је главна забава на подијуму за плес.