Lovefest Fire у клубу Хангар

Светски познати ди-џејеви праве одличан провод

Понедељак 22. јан 2018.

cover image

Журка Lovefest Fire се организује 2. фебруара од 22:00 до 06:00 у клубу Хангар. Највећа звезда журке је Loco Dice, а поред њега долази још један гост из иностранства. Ди-џеј Guti ће наступати у live формату. Домаћа подршка су врхунски ди-џејеви и продуценти - Марко Милосављевић и Никола Вемић.

Loco Dice је већ упознао домаћу публику. Наступом на фестивалу Lovefest 2017 је апсолутно освојио срца правих клабера који његов наступ памте као један од најбољих. Ди-џеј и продуцент живи и ради у Немачкој, а пореклом је из Туниса. Власник веома успешне етикете "Desolat" је синоним за врхунски провод, на било којој тачки света. Музичку каријеру је започео као репер али се брзо одлучио за ди-џејинг. Један од најбољих извођача данашњице пуни сваки клуб у који долази, има невероватан однос са публиком и креира провод који се не заборавља.

Гути је један од ди-џејева из "Desolat" тима. Loco Dice је открио овог талентованог момка из Аргентине и увео га у клабинг на глобалном нивоу. Gabriel Gutierrez је препознатиљив по латино темпераменту и одличном техну. Његови live сетови су ризница перфектно укомбиноване музике. Џез, електронски бит и обавезни латино ритам креирају специфичну фузију која пуни сваки подијум за игру.


Марко Милосављевић и Никола Вемић су добро позната имена са београдске клупске сцене. Сваки на свој прави одличну атмосферу на журкама које трају целу ноћ. Обзиром да ће њихова селекција песама бити увертира за сјајне госте, сигурно су добро загрејали своје мискете и припремили увертиру на највишем нивоу.


ПОВЕЗАНО