Lovefest Fire Belgrade - Chris Liebing & DJ Deep

Lovefest ове суботе долази у Београд и то са артистима који су на фестивалу љубави 2017 креирали незабораван провод са најбољом електронском музиком

Субота 07. окт 2017.

cover image

4. Lovefest Fire Belgrade се организује вечерас, 7. октобра од 22:00 у клубу Хангар. Велику журку која ће трајати све до 06:00 ће покренути Невена Јеремић, а након њеног наступа ди-џеј пулт преузима резидент Lovefest-а Никола Вемић. Када се публика већ добро загреје, наступиће извођачи чија су имена синоним за сјајан провод - Chris Liebing и Dj Deep.


Chris Liebing је добро познато име домаћој публици. Немац који је својим наступом одушевио бројну публику у Врњачкој бањи на фестивалу Lovefest 2017 се враћа у Србију да поново направи журку за памћење. Талентовани артиста и власник успешне етикете CLR када није у студију или на наступу, време проводи у кухињи спремајући веганске специјалитете за своје две ћерке. Континуирани рад и усавршавање али и богато искуство су главни разлози због којих је Chris Liebing име које се обавезно уписује на line up-у свих водећих фестивала, великих журки и других догађаја у којима је епицентар најквалитетнија електронска музика.


DJ Deep је апсолутни владар електронске сцене у Паризу и за себе каже да је прави vinyl junkie који је готово свакодневно у продавницама плоча. Музиком се бави дуже од 20 година, а прославио се миксовањем песама које су за сва времена. Његови сетови су богати само највећим хитовима које је лансирала светска музичка индустрија, а када се попео на Energy Stage ове године на Lovefest-у, публици је пружио незабораван техно сет. У сваком ауторском делу се осећа утицај NY, Chicago и Detroit музичке сцене која је на њега оставила дубок траг. Комбиновање поменутих класика и најновијих издања уз обавезно додавање личног печата је овог артисту лансирало у сам врх техно музике. Од 2003. године је власник је две етикете, Deeply Rooted и House Music Records.


ПОВЕЗАНО