Мартовски клабинг

Журке у марту ће обележити познати домаћи и страни ди-џејеви. Сваки од њих је одавно члан лиге "нај" и зато нема сумње да ће ово бити месец одличног провода

Субота 02. мар 2019.

cover image

Пет викенда у једном месецу. У најави звучи као много добар период. Не осврћемо се ни секунд на све досадашње манифестације већ гледамо напред, тачно у најбољи провод у Београду током марта. У фокусу je 5 топ журки.

Први провод се зове "Београђанка", а заказан је баш за 8. март. Клаберке, ово је ваша ноћ! Клуб Штрафта је припремио сјајан ретро парти у коме ће главну реч водити београдска музика. Највише пажње ће бити поклоњено шлагерима из шездесетих и седамдесетих али ће одличан ди-џеј Огњен Крстић пуштати и одабране песме из осамдесетих, деведесетих и двехиљадитих. Од Ђорђа Марјановића преко Беби Дол и Оливера Мандића, Sunshine бита до Бојане Вунтуришевић. Звучи немогуће уклопити читаву српску дискографију али не и за Огњена. Забава почиње у 22:00.

Трећи викенд у марту почиње у четвртак. Не било где него у клубу Бен Акиба. Не било како већ потпуно другачије. Журка "I Am Different" је један од пројеката које креира истоимена етикета. Да 14. март буде незабораван, побринуће се ди-џејеви Вељко Јовић, Purple Dub, Royal Wolf и Lobor D.

Препоручујемо да одморите у петак вече и будете максимално припремљени за велики догађај у суботу, 16. марта. Клуб Хангар ће угостити спектакл под добро познатим именом - Lovefest Fire. Мартовско издање провереног електронског звука доводи сјајна имена. Од 22:00 до 06:00 наступају Dixon, Gerd Janson, Никола Вемић и Кристијан Молнар. Ах, кад ће тај 16. март и феноменалан бит?

Нема одмора од најбољег провода ни у претпоследњој недељи марта. Специјал над специјалима ће бити организован 22. марта у клубу Гадост. Очекујте много тога али највише квалитетне музике јер ди-џеј пулт одлази у руке једном од најпознатијих и нескромно, најбољих београдских ди-џејева. Марко Настић и Француз Okain ће диктирати ритам града. Целу ноћ без престанка.


Повратак на место одличног клабинга. Хангар ће испратити март у никада бољем расположењу и са врхунским звуком. Recondite и то live стиже у Београд 30. марта. Берлински техно бисер долази са колегиницом Vaal, дамом која својом музиком и харизмом dance floor претвара у уникатан универзум. Овакви гости захтевају посебну домаћу подршку. Марко Милосављевић и Витанов су идеалан избор да 30. март и Apgrade журку од 23:00 до 06:00 никада не заборавите.