Martovski klabing

Žurke u martu će obeležiti poznati domaći i strani di-džejevi. Svaki od njih je odavno član lige "naj" i zato nema sumnje da će ovo biti mesec odličnog provoda

Subota 02. mar 2019.

cover image

Pet vikenda u jednom mesecu. U najavi zvuči kao mnogo dobar period. Ne osvrćemo se ni sekund na sve dosadašnje manifestacije već gledamo napred, tačno u najbolji provod u Beogradu tokom marta. U fokusu je 5 top žurki.

Prvi provod se zove "Beograđanka", a zakazan je baš za 8. mart. Klaberke, ovo je vaša noć! Klub Štrafta je pripremio sjajan retro parti u kome će glavnu reč voditi beogradska muzika. Najviše pažnje će biti poklonjeno šlagerima iz šezdesetih i sedamdesetih ali će odličan di-džej Ognjen Krstić puštati i odabrane pesme iz osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih. Od Đorđa Marjanovića preko Bebi Dol i Olivera Mandića, Sunshine bita do Bojane Vunturišević. Zvuči nemoguće uklopiti čitavu srpsku diskografiju ali ne i za Ognjena. Zabava počinje u 22:00.

Treći vikend u martu počinje u četvrtak. Ne bilo gde nego u klubu Ben Akiba. Ne bilo kako već potpuno drugačije. Žurka "I Am Different" je jedan od projekata koje kreira istoimena etiketa. Da 14. mart bude nezaboravan, pobrinuće se di-džejevi Veljko Jović, Purple Dub, Royal Wolf i Lobor D.

Preporučujemo da odmorite u petak veče i budete maksimalno pripremljeni za veliki događaj u subotu, 16. marta. Klub Hangar će ugostiti spektakl pod dobro poznatim imenom - Lovefest Fire. Martovsko izdanje proverenog elektronskog zvuka dovodi sjajna imena. Od 22:00 do 06:00 nastupaju Dixon, Gerd Janson, Nikola Vemić i Kristijan Molnar. Ah, kad će taj 16. mart i fenomenalan bit?

Nema odmora od najboljeg provoda ni u pretposlednjoj nedelji marta. Specijal nad specijalima će biti organizovan 22. marta u klubu Gadost. Očekujte mnogo toga ali najviše kvalitetne muzike jer di-džej pult odlazi u ruke jednom od najpoznatijih i neskromno, najboljih beogradskih di-džejeva. Marko Nastić i Francuz Okain će diktirati ritam grada. Celu noć bez prestanka.


Povratak na mesto odličnog klabinga. Hangar će ispratiti mart u nikada boljem raspoloženju i sa vrhunskim zvukom. Recondite i to live stiže u Beograd 30. marta. Berlinski tehno biser dolazi sa koleginicom Vaal, damom koja svojom muzikom i harizmom dance floor pretvara u unikatan univerzum. Ovakvi gosti zahtevaju posebnu domaću podršku. Marko Milosavljević i Vitanov su idealan izbor da 30. mart i Apgrade žurku od 23:00 do 06:00 nikada ne zaboravite.