Klabing subotom

Još samo malo i saznaćete koliko će biti moćan provod u trećem martovskom vikendu

Četvrtak 14. mar 2019.

cover image

Oni su više od svetski poznatih di-džejeva. Njihova muzika ne poznaje granice. Kreatori odličnog tehno zvuka, vlasnici uspešnih etiketa, velika podrška mladim kolegama, obavezni izvođači na vodećim festivalima. Dixon i Gerd Jansen nastupaju 16. marta od 22:00 do 06:00 na žurci "Lovefest Fire" u Hangaru. Nikola Vemić i Kristijan Molnar su muzički domaćini. Oni su četiri razloga zbog kojih vredi ostati budan celu noć. Čist tehno u top izdanju se ne propušta.

Klub Andergraund će ugostiti organizaciju "Goa Experience". Autentičan 16. trens parti će uslediti 16. marta od 23:00 do 06:00. Akcenat je na proverenom stilu i zato žurka nosi naziv "Special Old School edition". Di-džej i producent iz Brajtona, Iain Rive premijerno gostuje u Beogradu. On je stadnardna postava projekta "Cydonia" koji postoji još od 1993. I te kako ima šta da pokaže. Uz njega će nastupiti i di-džejevi DaPeace plus Mark Panic b2b Pion. Biće tačno onako kako fanovi trens zvuka očekuju. Vrhunski.


Taman kada ove žurke budu pred kraj, u klubu Ben Akiba zabava tek počinje. Provod pod nazivom "Early afterhours" startuje u 05:00 i trajaće do 11:00. Sedmo izdanje će obeležiti etiketa "Aludia Music" jer je ovo zapravo njen showcase. Vlasnik i vodeći di-džej etikete je Zlatnichi koji će puštati muziku zajedno sa gostima iz Italije i Bugarske. U pitanju su Gianluca Caldarelli i Avgustin. Jutro u znaku minimal, tehno i haus žanrova će učiniti savršenim i Nemax i Nemanja Vanović, domaćini after klabinga.