Klupska dešavanja ovog meseca - april 2018

Finiš zimske sezone 2017/2018 predstavlja odličan klabing

Ponedeljak 02. apr 2018.

cover image

Klubovi u Beogradu su odlučili da se aktuelna sezona provoda dobro upamti. Žurke koje sa velikim nestpljenjem očekujemo su sve osim klasičnog provoda. Tokom čitavog meseca, Beograd će biti domaćin brojnim svetskim di-džejevima i producentima za čije nastupe se teško stiže do ulaznice. Nema kluba u gradu koji nije potvrdio gostovanje poznatog imena.

Najbolji predstavnici elektronske muzike sa domaćeg terena nisu niša manje aktuelni. Dejan Milićević, Ilija Đoković, Marko Nastić i drugi svetski, a naši superstarovi će diktirati ritam Beograda ovog aprila. Ne preostaje vam ništa drugo osim da se baš dobro pripremite za predstojeće žurke. Predstavljamo top 3 žurke koje ne smete da propustite.

1. Amnesia Ibiza Showcase / klub Hype / 13.04.2018.


Ibica stiže u Beograd. Jedan od najboljih klubova na svetu - Amnesia, organizuje spektakl u poznatom gradskom klubu. Provod je, očekivano, zagarantovan. Gosti su Darius Syrossian i Mar-T, a domaća podrška Nexie, John Belk, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov. Ako ste do sada verovali u lošu energiju na petak 13. zaboravite na stare priče. Jedinstveni događaj zbog koga će sve crne mačke biti rado viđene.

2. Lovefest Fire w. Green Velvet / klub Hangar / 14.04.2018.

Green Velvet je ime koje je već dugo sinonim za prvoklasni klabing. Osim što osvaja svaki dance floor širom sveta, kreira vrhunsku muziku koja uspešno integriše nekoliko žanrova. Zajedno, ostavlja utisak da ne postoji ništa bolje za noćni provod. Nikola Vemić, Manjane i magičan Dejan Milićević su zaduženi za zagrevanje. Obujte se tako da možete da igrate celu noć.

3. Topljenje / Beogradski sajam / 20.04.2018.


Prolećno izdanje sjajne manifestacije ima savršenu listu izvođača. Čak tri zvezde iz Nemačke nastupaju. Di-džej i producent Butch trenutno "hara" svetom, a sreći nije bilo kraja kada je otkriveno da dolazi u Beograd. Oldschool dvojac Der Dritte Raum su dobro poznati svima. Andreas Krüger i Ralf Uhrlandt još od 1995. godine puštaju i stvaraju muziku. Domaća podrška su Dee i Goya. Veoma dobra žurka u najavi.