Lovefest Fire u klubu Hangar

Svetski poznati di-džejevi prave odličan provod

Ponedeljak 22. jan 2018.

cover image

Žurka Lovefest Fire se organizuje 2. februara od 22:00 do 06:00 u klubu Hangar. Najveća zvezda žurke je Loco Dice, a pored njega dolazi još jedan gost iz inostranstva. Di-džej Guti će nastupati u live formatu. Domaća podrška su vrhunski di-džejevi i producenti - Marko Milosavljević i Nikola Vemić.

Loco Dice je već upoznao domaću publiku. Nastupom na festivalu Lovefest 2017 je apsolutno osvojio srca pravih klabera koji njegov nastup pamte kao jedan od najboljih. Di-džej i producent živi i radi u Nemačkoj, a poreklom je iz Tunisa. Vlasnik veoma uspešne etikete "Desolat" je sinonim za vrhunski provod, na bilo kojoj tački sveta. Muzičku karijeru je započeo kao reper ali se brzo odlučio za di-džejing. Jedan od najboljih izvođača današnjice puni svaki klub u koji dolazi, ima neverovatan odnos sa publikom i kreira provod koji se ne zaboravlja.

Guti je jedan od di-džejeva iz "Desolat" tima. Loco Dice je otkrio ovog talentovanog momka iz Argentine i uveo ga u klabing na globalnom nivou. Gabriel Gutierrez je prepoznatiljiv po latino temperamentu i odličnom tehnu. Njegovi live setovi su riznica perfektno ukombinovane muzike. Džez, elektronski bit i obavezni latino ritam kreiraju specifičnu fuziju koja puni svaki podijum za igru.


Marko Milosavljević i Nikola Vemić su dobro poznata imena sa beogradske klupske scene. Svaki na svoj pravi odličnu atmosferu na žurkama koje traju celu noć. Obzirom da će njihova selekcija pesama biti uvertira za sjajne goste, sigurno su dobro zagrejali svoje miskete i pripremili uvertiru na najvišem nivou.


POVEZANO