Клабинг суботом

Још само мало и сазнаћете колико ће бити моћан провод у трећем мартовском викенду

Четвртак 14. мар 2019.

cover image

Они су више од светски познатих ди-џејева. Њихова музика не познаје границе. Креатори одличног техно звука, власници успешних етикета, велика подршка младим колегама, обавезни извођачи на водећим фестивалима. Dixon и Gerd Jansen наступају 16. марта од 22:00 до 06:00 на журци "Lovefest Fire" у Хангару. Никола Вемић и Кристијан Молнар су музички домаћини. Они су четири разлога због којих вреди остати будан целу ноћ. Чист техно у топ издању се не пропушта.

Клуб Андерграунд ће угостити организацију "Goa Experience". Аутентичан 16. тренс парти ће уследити 16. марта од 23:00 до 06:00. Акценат је на провереном стилу и зато журка носи назив "Special Old School edition". Ди-џеј и продуцент из Брајтона, Iain Rive премијерно гостује у Београду. Он је стаднардна постава пројекта "Cydonia" који постоји још од 1993. И те како има шта да покаже. Уз њега ће наступити и ди-џејеви DaPeace плус Mark Panic b2b Пион. Биће тачно онако како фанови тренс звука очекују. Врхунски.


Таман када ове журке буду пред крај, у клубу Бен Акиба забава тек почиње. Провод под називом "Early afterhours" стартује у 05:00 и трајаће до 11:00. Седмо издање ће обележити етикета "Aludia Music" јер је ово заправо њен showcase. Власник и водећи ди-џеј етикете је Zlatnichi који ће пуштати музику заједно са гостима из Италије и Бугарске. У питању су Gianluca Caldarelli и Августин. Јутро у знаку минимал, техно и хаус жанрова ће учинити савршеним и Nemax и Немања Вановић, домаћини афтер клабинга.