Žurke u Beogradu - petak 11. maj

Beograd noću u disko ritmu

Utorak 08. maj 2018.

cover image

Lasta - Gradski splav u petak 11. maja tačno u 23:55 otvara novu sezonu. Šestu godinu za redom provod na reci počinje nastupom tri poznata imena iz elektronske galaksije. Di-džejevi Oysha, Peppe i Goran Starčević su odabrani za kreiranje premijerne zabave u 2018. Osveženi enterijer pojačava dobar vajb na poznatoj adresi za provod u letnjem stilu.

Barutana se zahuktava za još jednu nezaboravnu sezonu klabinga pod otvorenim nebom. U petak, 11. maja od 23:00 do 06:00 gostuje di-džej i producent Denis Sulta. Nezvanično, sinonim za ovog izvođača je disko. Pravi ritam za podijum za igru je njegov omiljeni pravac. Talenat koji poseduje je 2016. godine obeležen diplomom akademije "Red Bull" u Montrealu ali i veoma gustim rasporedom nastupa širom sveta. Domaća podrška su sjajni Marko Milosavljević i Peter Portman.


Štrafta se u petak vraća u čuvene šezdesete, vesele sedamdesete i neprevaziđene osamdesete. Žurka "Beograđanka" je namenjena svima koji obožavaju domaći retro ritam. Igranka počinje u 22:00, a do 04:00 di-džej Ognjen Krstić će puštati najpoznatije hitove koji su i danas ultimativne muzičke poslastice. Slobodno dođite obučeni kao nekad. Obavezno uvežbajte plesne korake jer je glavna zabava na podijumu za ples.