Top 5 pesama za oktobar

Ko je rekao da je jesen dosadna? Iz muzičkog ugla, biće ovo jako dobar period

Ponedeljak 08. okt 2018.

cover image

Okej, nema više leta i partijanja na otvorenom ali zato ima mnogo dobre nove muzike. Apsolutno raznovrsno, kvalitetno i još važnije, ekstremno pozitivno muzičko osveženje stiže pravo u zvučnike i slušalice. Pojačajte i đuskajte!


1. Jack Back "(It Happens) Sometimes" 


O da, o da, svi znamo ovu pesmu. Taman kada se učinilo da je toliko puta miksovana i menjana da više ne može da bude zanimljiva, Defected Records je pobedio stereotipe. Ova etiketa sve što napravi i plasira mora da bude hit.


2. LEON and Denniz Cruz - My Hood


Favorit za jesen i zimu. Teško da ćete ovu pesmu čuti u nekom klubu ali će zato biti obavezna u listi svih di-džejeva u pre-party barovima.


3. Eli Brown - In The Dance (Original Mix)


Žargonski rečeno, ova stvar baš "vozi". U prvim sekundama se čini da je ovo nešto staro u novom izdanju ali ritam iznenadi i produži u totalno drugom pravcu. Odličan tech house za promenljive oktobarske dane.


4. Volkoder - I Talked (Dirtybird)


Još jedan predstavnik tech house univerzuma. Melanholični jesenji etar slobodno može u penziju. Ove sezone se sluša samo moćan i atraktivan zvuk.


5. Der Dritte Raum - Hale Bopp (Boris Brejcha Remix)


Mnogima omiljen, di-džej i producent Boris Brejča je posebno vredan ovih dana. Dok ne dođe ponovo u Beograd, slušamo njegov najnoviji remiks. Osvaja na prvo slušanje.


Plus: Vassa - Like An Egyptian


Vraćamo se na početak liste. Poznata pesma u novom izdanju se tako dobro uklapa u ovaj period. Ne razmišljajte o vremenu, obavezama i sličnom. Samo sledite ritam ovog hita i sve će biti dobro.