Ritam nove jeseni

Muzika novog doba za aktuelnu sezonu obećava da će se jesen 2021 i te kako dobro upamtiti po jako dobrom zvuku

Četvrtak 07. okt 2021.

cover image

Poznata imena ne odmaraju ni sekund. Imaju šta da puste i ponovo iznenade globalnu publiku. Imate šta da slušate od jutra do novog jutra. Zahvalite se kasnije sada pospremite sobu ili kancelariju i ustajte na dens jer top 5 pesama kreću ovog časa.

1. Boris Brejcha - Twisted Reality

Mračne boje, skrivena lica, tamni kadrovi. Koga briga za video koji je odlično uklapa u predstojeće jesenje tmurne dane uz ovakvu stvar. Sa Borisom nema greške ni kad je vrelo ni kad je hladno.

2. Steve Aoki & Armin van Buuren - Music Means Love Forever

Dva giganta. Dva di-džej kralja. Dva gospodina koji su publici dali tačno ono što joj je preko potrebno. Dobro pamtite i ponavljajte što češće: Music means love forever, move unite dance together.

3. Roger Sanchez & Oliver Heldens - Another Chance

Nakon prethodnog ludila sada malo laganiji ritam. Sjajna pesma za noć sa njim/njom. Super muzička podloga za svakodnevne aktivnosti. Jednostavno, a kvalitetno. Ovo je pesma koja ne može, a da ne bude u plej listi.

4. Sven Väth - Feiern

U prvim sekundama telo se javlja da registruje nešto mnogo dobro. Sa punim pravom. Bez naglih prelaza. Bez vau efekata. Kao mala crna haljina. Ništa spektakularna. Uvek tražena.

5. Bingo Players & Zookëper - Do What You Like

Za kraj jesenje liste nešto veselo. I mnogo dobro. Top stvar dok traju pripreme za izlazak. Vrhunska muzička podloga za proslavu naučenog ispita. Ma, pesma za koju je svako vreme idealno. Samo glasno. Samo na repeat i osmeh na licu se neće skloniti.