Ритам нове јесени

Музика новог доба за актуелну сезону обећава да ће се јесен 2021 и те како добро упамтити по јако добром звуку

Четвртак 07. окт 2021.

cover image

Позната имена не одмарају ни секунд. Имају шта да пусте и поново изненаде глобалну публику. Имате шта да слушате од јутра до новог јутра. Захвалите се касније сада поспремите собу или канцеларију и устајте на денс јер топ 5 песама крећу овог часа.

1. Boris Brejcha - Twisted Reality

Мрачне боје, скривена лица, тамни кадрови. Кога брига за видео који је одлично уклапа у предстојеће јесење тмурне дане уз овакву ствар. Са Борисом нема грешке ни кад је врело ни кад је хладно.

2. Steve Aoki & Armin van Buuren - Music Means Love Forever

Два гиганта. Два ди-џеј краља. Два господина који су публици дали тачно оно што јој је преко потребно. Добро памтите и понављајте што чешће: Music means love forever, move unite dance together.

3. Roger Sanchez & Oliver Heldens - Another Chance

Након претходног лудила сада мало лаганији ритам. Сјајна песма за ноћ са њим/њом. Супер музичка подлога за свакодневне активности. Једноставно, а квалитетно. Ово је песма која не може, а да не буде у плеј листи.

4. Sven Väth - Feiern

У првим секундама тело се јавља да региструје нешто много добро. Са пуним правом. Без наглих прелаза. Без вау ефеката. Као мала црна хаљина. Ништа спектакуларна. Увек тражена.

5. Bingo Players & Zookëper - Do What You Like

За крај јесење листе нешто весело. И много добро. Топ ствар док трају припреме за излазак. Врхунска музичка подлога за прославу наученог испита. Ма, песма за коју је свако време идеално. Само гласно. Само на repeat и осмех на лицу се неће склонити.