Топ 5 песама за октобар

Ко је рекао да је јесен досадна? Из музичког угла, биће ово јако добар период

Понедељак 08. окт 2018.

cover image

Океј, нема више лета и партијања на отвореном али зато има много добре нове музике. Апсолутно разноврсно, квалитетно и још важније, екстремно позитивно музичко освежење стиже право у звучнике и слушалице. Појачајте и ђускајте!


1. Jack Back "(It Happens) Sometimes" 


О да, о да, сви знамо ову песму. Таман када се учинило да је толико пута миксована и мењана да више не може да буде занимљива, Defected Records је победио стереотипе. Ова етикета све што направи и пласира мора да буде хит.


2. LEON and Denniz Cruz - My Hood


Фаворит за јесен и зиму. Тешко да ћете ову песму чути у неком клубу али ће зато бити обавезна у листи свих ди-џејева у pre-party баровима.


3. Eli Brown - In The Dance (Original Mix)


Жаргонски речено, ова ствар баш "вози". У првим секундама се чини да је ово нешто старо у новом издању али ритам изненади и продужи у тотално другом правцу. Одличан tech house за променљиве октобарске дане.


4. Volkoder - I Talked (Dirtybird)


Још један представник tech house универзума. Меланхолични јесењи етар слободно може у пензију. Ове сезоне се слуша само моћан и атрактиван звук.


5. Der Dritte Raum - Hale Bopp (Boris Brejcha Remix)


Многима омиљен, ди-џеј и продуцент Борис Брејча је посебно вредан ових дана. Док не дође поново у Београд, слушамо његов најновији ремикс. Осваја на прво слушање.


Плус: Vassa - Like An Egyptian


Враћамо се на почетак листе. Позната песма у новом издању се тако добро уклапа у овај период. Не размишљајте о времену, обавезама и сличном. Само следите ритам овог хита и све ће бити добро.