Klupska dešavanja ovog meseca

U oktobru 2018. svi putevi vode u klub

Četvrtak 04. okt 2018.

cover image

Zimska klupska sezona je počela. Već na startu je potpuno jasno da će Beograd i svi njegovi gosti noći provoditi u klubovima. Za sada nema iznenađenja. Svi hramovi klabinga rade kao i prethodnih sezona. Čeka se otvaranje novih mesta za vikend provod. Očekujemo zanimljive inovacije. Važno je da su najbolje žurke na repertoaru. U gradu poput prestonice Srbije nema loše zabave. Jedino je važno da odaberete muziku po svom ukusu i krenete u top izlazak.

Tehno je i dalje na vrhu. Nekada se dugo čekalo na organizaciju velikih tehno žurki. Sreća pa je to davno prošlo vreme. Prvi veći event je "Lovefest Fire" zakazan za 12. oktobar u klubu Hangar. Muziku će puštati Pan-Pot, Fabio Florido i Ilija Đoković. Line up za ceo oktobar potvrđuje da su se domaći di-džejevi vratili kući. Marko Nastić, Aleksandra Duende, Danijel Čehranov, Concrete DJz, Teo Trunk, Tijana T - svi su na broju. Samo pratite klupski kalendar žurki da ne propustite nijedan nastup.

R'n'B ritam je popularan u celom svetu. U Beogradu noću takođe. Trendi klaberi su zadovoljni brojem žurki gde se sluša samo ovaj bit jer su mnogi klubovi rezervisali barem jedan dan za provod u ovom stilu. A da li ste znali da se baš u našem gradu nalazi klub koji je jedini u regionu orijentisan isključivo na r'n'b? The Bank je mesto koje petkom, subotom i nedeljom organizuje odlične žurke, a brojni gosti su upravo ljubitelji moderne muzike.


Ako vam je ovo omiljeni pravac, onda vam će vam oktobar biti najbolji mesec. Jason Derulo nastupa u Štark Areni 28. oktobra. Pevač koji je pop spojio sa r'n'b žanrom, tekstopisac i plesač se za kratak period našao u kategoriji najpoznatijih izvođača. Na društvenim mrežama broji dvadeset miliona fanova. Pesma Goodbye je poslednja koju je objavio, a za manje od dva meseca je stigla do skoro 36 miliona pregleda na YouTube kanalu. Đuskanje uz svetske hitove poput Colors, Tip Toe, Marry Me, Watcha Say i mnoge druge će obeležiti aktuelan mesec u ovom delu Evrope. Provereno.

Bez haus muzike noćni život je nezamisliv. Komercijalna elektronska muzika je glavni "krivac" za dobre vibracije i osećaj sjajne zabave. Kada niste raspoloženi za tehno dešavanje, a slušate sve osim narodne muzike i metala, odaberite žurku gde je brzi ritam glavni pokretač provoda. Uživaćete. Ako malo osmotrite okruženje, shvatićete da su svi nasmejani. Jer haus upravo zato i postoji. Da svi budu srećni i rasterećeni. Lider ovakvog provoda je Mr. Stefan Braun. Deveti sprat je svake večeri spreman za žurku. Mlađi ali ništa manje kvalitetni klubovi u kojima je svaka noć zanimljiva su Hype i tik do njega Martinez. Pa, da li ste spremni za odličan oktobarski klabing?