Клупска дешавања овог месеца

У октобру 2018. сви путеви воде у клуб

Четвртак 04. окт 2018.

cover image

Зимска клупска сезона је почела. Већ на старту је потпуно јасно да ће Београд и сви његови гости ноћи проводити у клубовима. За сада нема изненађења. Сви храмови клабинга раде као и претходних сезона. Чека се отварање нових места за викенд провод. Очекујемо занимљиве иновације. Важно је да су најбоље журке на репертоару. У граду попут престонице Србије нема лоше забаве. Једино је важно да одаберете музику по свом укусу и кренете у топ излазак.

Техно је и даље на врху. Некада се дуго чекало на организацију великих техно журки. Срећа па је то давно прошло време. Први већи event је "Lovefest Fire" заказан за 12. октобар у клубу Хангар. Музику ће пуштати Pan-Pot, Fabio Florido и Илија Ђоковић. Line up за цео октобар потврђује да су се домаћи ди-џејеви вратили кући. Марко Настић, Александра Дуенде, Данијел Чехранов, Concrete DJz, Teo Trunk, Тијана Т - сви су на броју. Само пратите клупски календар журки да не пропустите ниједан наступ.

R'n'B ритам је популаран у целом свету. У Београду ноћу такође. Тренди клабери су задовољни бројем журки где се слуша само овај бит јер су многи клубови резервисали барем један дан за провод у овом стилу. А да ли сте знали да се баш у нашем граду налази клуб који је једини у региону оријентисан искључиво на r'n'b? The Bank је место које петком, суботом и недељом организује одличне журке, а бројни гости су управо љубитељи модерне музике.


Ако вам је ово омиљени правац, онда вам ће вам октобар бити најбољи месец. Jason Derulo наступа у Штарк Арени 28. октобра. Певач који је поп спојио са r'n'b жанром, текстописац и плесач се за кратак период нашао у категорији најпознатијих извођача. На друштвеним мрежама броји двадесет милиона фанова. Песма Goodbye је последња коју је објавио, а за мање од два месеца је стигла до скоро 36 милиона прегледа на YouTube каналу. Ђускање уз светске хитове попут Colors, Tip Toe, Marry Me, Watcha Say и многе друге ће обележити актуелан месец у овом делу Европе. Проверено.

Без хаус музике ноћни живот је незамислив. Комерцијална електронска музика је главни "кривац" за добре вибрације и осећај сјајне забаве. Када нисте расположени за техно дешавање, а слушате све осим народне музике и метала, одаберите журку где је брзи ритам главни покретач провода. Уживаћете. Ако мало осмотрите окружење, схватићете да су сви насмејани. Јер хаус управо зато и постоји. Да сви буду срећни и растерећени. Лидер оваквог провода је Мр. Стефан Браун. Девети спрат је сваке вечери спреман за журку. Млађи али ништа мање квалитетни клубови у којима је свака ноћ занимљива су Hype и тик до њега Мартинез. Па, да ли сте спремни за одличан октобарски клабинг?