Klabing subotom

Uvertira u septembarski provod

Utorak 28. avg 2018.

cover image

Nova tura, nova avantura! Prvi septembar, a ne ide se u školu već u klubove. Nikad bolje. Još malo su aktuelne bašte klubova i splavovi, a onda počinje zimska klupska sezona. Koliko dugo će moći da se izlazi u letnjem stilu, nije poznato jer plan i program zavise od vremena. Važno je ne propustiti žurke koje su na rasporedu za subotu. Neopravdani čas za sve koji ostanu kod kuće.

Bašta kluba Drugstore u subotu, 1. septembra od 23:00 do 06:00 organizuje odličan tehno događaj. Di-džej kolektiv Concrete DJz i Kristina Lalić su među naboljim srpskim izvođačima elektronske muzike, a kada zajedno nastupaju, vrhunski bit ne može da izostane. Baš tako će biti i prve subote u septembru - kvalitetno i moćno druženje u ritmu tehna pod zvezdama.


Luka i Bojan, Concrete tim, kada zauzmu di-džej pult, hipnotišu svakoga. Njihovi miksevi i autorske pesme zvuče identično kao i svetski tehno proizvodi. Kada se na veliki rad, trud i talenat doda prednost domaćeg terena, atmosfera se penje na maksimum. Kristina Lalić je jedna od retkih dama koja je uspela da, pored brojnih muških kolega, zauzme dominantno mesto u di-džejingu i produkciji. Kvalitet se uvek daleko čuje, što potvrđuju njeni daleko češći nastupi van Srbije nego u domaćim klubovima. Tehno spektakl u najavi.

Klabing da, tehno ne. Okej. A da li može r'n'b za subotu noć? Naravno da može. Splav Tag 1. septembra u 23:45 otvara vrata za ljubitelje popularnog muzičkog pravca. Žurka u subotu, "Get Low", je projekat di-džeja koji se predstavlja pod imenom Architect. Iskusni poznavaoci r'n'b žanra su dali najviše ocene ovom parti konceptu. Bez rizika se uputite na ovu adresu. Moderan provod na popularnoj adresi je spreman. Samo još vi da se spremite za sjajnu noćnu zabavu.