Subota je dan za provod

Žurke u Beogradu 12. maja

Sreda 09. maj 2018.

cover image

Muzički brod - splav 20/44 druge subote u mesecu, 12. maja od 21:00 do 06:00, organizuje super dobar parti. Veče posvećeno soul i fank muzici nosi naziv "100% Begefank Party & Jam". Sve je počelo davne 1967. kada je Zoran Simjanović osnovao grupu Elipse i doneo na sprsku muzičku scenu orginalan soul i fank ritam. Di-džejevi Begefank i Slobodan Brkić Brka i muzičari - Nenad Stefanović Japanac (bas), Dušan Petrović (saksofon) i brojni gosti će predstaviti fanki zvuk od nastanka do današnjih trendova.

Muzika za đuskanje u još jednom klubu. Drugstore je mesto za žurku koju predvode Sonja Sajzor i Elektropop. Subota 12. maj od 23:00 do 05:00 je rezervisana za lepršavi elektro ritam iz muzičke radionice posebnih zabavljača. Sonja i Elektropop, odnosno Stanwik su pripremili odlične remikse nepravedno zaboravljenih pesama iz dens epohe. Dobra energija i odličan provod na vidiku.


Sasvim drugačija, velika žurka se sprema za 12. maj od 23:00 do 06:00 u Centralnom magacinu Luke Beograd. "Progressive & Psychedelic Trance party" je zajednički poduhvat udruženja Digital Chemistry, Ultips Event Production i Psychedelic Trance Serbia. Veliki rad je urodio plodom, a domaća trens publika ima priliku da se provede uz svetske zvezde. Specijalni gosti su Outsiders (Izrael), Space Tribe (Engleska) i Djantrix (Makedonija), a zagrevanje je prepušteno omiljenim trens di-džejevima. Domaća podrška su Milosh Reload, Daki, Cheda i Kuzma.