Субота је дан за провод

Журке у Београду 12. маја

Среда 09. мај 2018.

cover image

Музички брод - сплав 20/44 друге суботе у месецу, 12. маја од 21:00 до 06:00, организује супер добар парти. Вече посвећено соул и фанк музици носи назив "100% Begefank Party & Jam". Све је почело давне 1967. када је Зоран Симјановић основао групу Елипсе и донео на спрску музичку сцену оргиналан соул и фанк ритам. Ди-џејеви Бегефанк и Слободан Бркић Брка и музичари - Ненад Стефановић Јапанац (бас), Душан Петровић (саксофон) и бројни гости ће представити фанки звук од настанка до данашњих трендова.

Музика за ђускање у још једном клубу. Drugstore је место за журку коју предводе Соња Сајзор и Електропоп. Субота 12. мај од 23:00 до 05:00 је резервисана за лепршави електро ритам из музичке радионице посебних забављача. Соња и Електропоп, односно Stanwik су припремили одличне ремиксе неправедно заборављених песама из денс епохе. Добра енергија и одличан провод на видику.


Сасвим другачија, велика журка се спрема за 12. мај од 23:00 до 06:00 у Централном магацину Луке Београд. "Progressive & Psychedelic Trance party" је заједнички подухват удружења Digital Chemistry, Ultips Event Production и Psychedelic Trance Serbia. Велики рад је уродио плодом, а домаћа тренс публика има прилику да се проведе уз светске звезде. Специјални гости су Outsiders (Израел), Space Tribe (Енглеска) и Djantrix (Македонија), а загревање је препуштено омиљеним тренс ди-џејевима. Домаћа подршка су Milosh Reload, Даки, Cheda и Кузма.


ПОВЕЗАНО