Top 5 popularnih pesama - april 2018

Najsvežija svetska produkcija garantuje top provod u svakom trenutku

Ponedeljak 16. apr 2018.

cover image

Duži dan, osmeh na svakom licu i konačno oslobađanje od zimskih "dodataka" - najbolji momenti uz veselu muziku. Najpopularnije pesme u ovom trenutku donose pozitivnu energiju i odličnu uvertiru za leto 2018. Volume na maksimum! U proleće 2018. muzika za dance floor se sluša od ranog jutra.


1. Butch - Countach (Kölsch remix)

Jubilarno 150. izdanje etikete "Cocoon Recordings" donosi energičan spoj haus i tehno ritma. "Zarazna" melodija je mešavina emocija i moćnog zvuka kako samo Butch ume da ukomponuje.


2. Marshmello & Anne-Marie - Friends


Spoj poput ovog osvaja radio liste. Dok krstarite beogradskim ulicama, pojačajte jedan od najpopularnijih hitova ovog proleća. Kvalitetna kombinacija dobre produkcije i zanimljive tematike.


3. Troye Sivan - My My My!


Lagano, zavodljivo i potpuno moderno. Sjajan uvod za večernji izlazak. Pesma je idealna za dugačak dan u kancelariji. Perfektna podrška za noć u dvoje.


4. Calvin Harris, Dua Lipa - One Kiss


Još jedan veoma uspešan duo. Dua Lipa je pesmom "New Rules" obeležila leto 2017. i čini se da nastavlja u istom ritmu. Calvin Harris je pouzdana garancija za dobar vajb.


5. Sean Paul, David Guetta - Mad Love ft. Becky G


Sezona hitova je nezamisliva bez ovih imena. Što ih više kritikuju da su previše komercijalni, oni "izbacuju" pesme sa rekordnim milionskim pregledima. Mad Love se uveliko čuje iz letnjih bašta. Još malo da otopli i kreću žurke na otvorenom. Bez Dejvida Gete nema fancy provoda.