Топ 5 популарних песама - април 2018

Најсвежија светска продукција гарантује топ провод у сваком тренутку

Понедељак 16. апр 2018.

cover image

Дужи дан, осмех на сваком лицу и коначно ослобађање од зимских "додатака" - најбољи моменти уз веселу музику. Најпопуларније песме у овом тренутку доносе позитивну енергију и одличну увертиру за лето 2018. Volume на максимум! У пролеће 2018. музика за dance floor се слуша од раног јутра.


1. Butch - Countach (Kölsch remix)

Јубиларно 150. издање етикете "Cocoon Recordings" доноси енергичан спој хаус и техно ритма. "Заразна" мелодија је мешавина емоција и моћног звука како само Butch уме да укомпонује.


2. Marshmello & Anne-Marie - Friends


Спој попут овог осваја радио листе. Док крстарите београдским улицама, појачајте један од најпопуларнијих хитова овог пролећа. Квалитетна комбинација добре продукције и занимљиве тематике.


3. Troye Sivan - My My My!


Лагано, заводљиво и потпуно модерно. Сјајан увод за вечерњи излазак. Песма је идеална за дугачак дан у канцеларији. Перфектна подршка за ноћ у двоје.


4. Calvin Harris, Dua Lipa - One Kiss


Још један веома успешан дуо. Dua Lipa је песмом "New Rules" обележила лето 2017. и чини се да наставља у истом ритму. Calvin Harris је поуздана гаранција за добар вајб.


5. Sean Paul, David Guetta - Mad Love ft. Becky G


Сезона хитова је незамислива без ових имена. Што их више критикују да су превише комерцијални, они "избацују" песме са рекордним милионским прегледима. Mad Love се увелико чује из летњих башта. Још мало да отопли и крећу журке на отвореном. Без Дејвида Гете нема fancy провода.