Gde izaći u petak - 6. april 2018

Veoma moderna i baš pozitivna muzika se sluša prvog petka u mesecu

Utorak 03. apr 2018.

cover image

Klaberi veoma drže do tradicije. Prvi petak u aprilu je istovremeno i Veliki petak, važan dan uoči Uskrsa. U skladu sa običajima, kada se ofarbaju jaja i obave poslednje pripreme pred praznik, na red dolazi provod uz odličnu muziku. Klub Štrafta u petak, 6. aprila od 22:00 do 05:00 organizuje zabavu pod nazivom "Veliki petak - velika žurka". Veseli, praznični ritam i pozitivna energija su zagarantovani.

Klub 100 u petak, 6. aprila od 23:00 do 05:00 ima posebnog zabavljača. Di-džej Nisso je veoma cenjen u krugovima koji preferiraju moderan haus. Posebno na klupskoj sceni San Franciska. Nakon uspešnog osvajanja klubova sa one strane okeana, odlučio je da se vrati u rodni Istanbul i predstavi kalifornijski ritam. Ovog petka će zagrejati beogradski asfalt sa posebnim haus melodijama.


Splav 20/44 je početak meseca rezervisao za dame. Posebne gošće dolaze iz Ciriha, a one su Aramiss, Pierette i Playlove. Ukrštanjem ideja, vizija i velikog talenta su stvorile projekat sa kojim promovišu elektronsku muziku ali i ljudske vrednosti i različite umetnosti. Les Belles de Nuit Festival Night počinje u 23:00. Zajedno sa njima nastupa još jedna multitalentovana dama - Marija Balubdžić, odnosno Umbra.