Где изаћи у петак - 6. април 2018

Веома модерна и баш позитивна музика се слуша првог петка у месецу

Уторак 03. апр 2018.

cover image

Клабери веома држе до традиције. Први петак у априлу је истовремено и Велики петак, важан дан уочи Ускрса. У складу са обичајима, када се офарбају јаја и обаве последње припреме пред празник, на ред долази провод уз одличну музику. Клуб Штрафта у петак, 6. априла од 22:00 до 05:00 организује забаву под називом "Велики петак - велика журка". Весели, празнични ритам и позитивна енергија су загарантовани.

Клуб 100 у петак, 6. априла од 23:00 до 05:00 има посебног забављача. Ди-џеј Nisso је веома цењен у круговима који преферирају модеран хаус. Посебно на клупској сцени Сан Франциска. Након успешног освајања клубова са оне стране океана, одлучио је да се врати у родни Истанбул и представи калифорнијски ритам. Овог петка ће загрејати београдски асфалт са посебним хаус мелодијама.


Сплав 20/44 је почетак месеца резервисао за даме. Посебне гошће долазе из Цириха, а оне су Aramiss, Pierette и Playlove. Укрштањем идеја, визија и великог талента су створиле пројекат са којим промовишу електронску музику али и људске вредности и различите уметности. Les Belles de Nuit Festival Night почиње у 23:00. Заједно са њима наступа још једна мултиталентована дама - Марија Балубџић, односно Умбра.