Gde izaći u provod - petak 16. februar 2018

Trens i tehno diktiraju zabavu

Utorak 13. feb 2018.

cover image

Petak. 16. februar, donosi odlična dešavanja. Širom Evrope je poznato da Beograd noću ne spava. Dobre navike se ne menjaju ni prvog dana predstojećeg vikenda. Pravo je vreme da posetite neku od poznatih žurki u gradu ili proverite šta se novo dešava u kasnim satima.


Beogradski sajam je mesto održavanja velike žurke. U petak, 16. februara od 23:00 do 06:00, udruženja Goasapiens i Psychofusion priređuju pravi trens spektakl. Specijalni gosti su Vini Vici, psytrance di-džej duo iz Izraela. Nakon više od decenije samostalnog rada, Aviram Saharai i Matan Kadosh su kreirali zajednički projekat. Di-džejevi i producenti sa velikim iskustvom sada zajedno diktiraju trens trendove i neguju old school zvuk.

Odmah po nastanku dobili su poziv za saradnju od prestižnih etiketa Iboga Records i FM Bookings koje se smatraju najvećim psytrance izdavačima i buking agencijama. Sa njima odavno sarađuju velika imena poput Ace Ventura, Liquid Soul, Captain Hook i drugi. Za ovaj tandem 2015. godina je bila veoma značajna. Kraj godine su dočekali na prvom mestu Beatport liste kao "No.1 on the PsyTrance Artist". Imali su još jedan razlog za sreću, a to je "Best Selling Track of 2015" na istoj listi.

Naredne godine izlaze iz svojih muzičkih tokova i pokreću saradnju sa veoma važnim predstavnikom elektronske muzike. Armin Van Buuren, francuski bend Hilight Tribe i Vini Vici su osvojili svet sa pesmom "Great Spirit". Ovim projektom su stekli milionsku publiku širom sveta koja nije iz trens priče.

Ukoliko niste fan psytrance manifestacija, klub Gadost ima sjajnu žurku. U petak, 16. februra u 23:45, počinje provod pod imenom "Late Night Social Club". Ovo izdanje će obeležiti Brosh Showcase, a muziku biraju Petar Cvetković i Milovan Stojanović. Izlazak je zagarantovano dobar na ovoj adresi.


Klub DOT organizuje provod u petak od 23:00 do 05:00 sa odličnim domaćim imenima. Bokee je di-džej koji preferira haus, tech, progressive i deep žanrove, a publiku je osvojio odličnim live setovima. Di-džej pult će deliti sa momkom koji ima velike ambicije, a on se zove Nikola Mihailović. Karijeru je započeo 2014. godine, osnovao je muzički projekat "Somewhere In The Neighbourhood", a njegovi nastupi su prava riznica kvalitetne elektronske muzike.