Где изаћи у провод - петак 16. фебруар 2018

Тренс и техно диктирају забаву

Уторак 13. феб 2018.

cover image

Петак. 16. фебруар, доноси одлична дешавања. Широм Европе је познато да Београд ноћу не спава. Добре навике се не мењају ни првог дана предстојећег викенда. Право је време да посетите неку од познатих журки у граду или проверите шта се ново дешава у касним сатима.


Београдски сајам је место одржавања велике журке. У петак, 16. фебруара од 23:00 до 06:00, удружења Goasapiens и Psychofusion приређују прави тренс спектакл. Специјални гости су Vini Vici, psytrance ди-џеј дуо из Израела. Након више од деценије самосталног рада, Aviram Saharai и Matan Kadosh су креирали заједнички пројекат. Ди-џејеви и продуценти са великим искуством сада заједно диктирају тренс трендове и негују old school звук.

Одмах по настанку добили су позив за сарадњу од престижних етикета Iboga Records и FM Bookings које се сматрају највећим psytrance издавачима и букинг агенцијама. Са њима одавно сарађују велика имена попут Ace Ventura, Liquid Soul, Captain Hook и други. За овај тандем 2015. година је била веома значајна. Крај године су дочекали на првом месту Beatport листе као "No.1 on the PsyTrance Artist". Имали су још један разлог за срећу, а то је "Best Selling Track of 2015" на истој листи.

Наредне године излазе из својих музичких токова и покрећу сарадњу са веома важним представником електронске музике. Armin Van Buuren, француски бенд Hilight Tribe и Vini Vici су освојили свет са песмом "Great Spirit". Овим пројектом су стекли милионску публику широм света која није из тренс приче.

Уколико нисте фан psytrance манифестација, клуб Гадост има сјајну журку. У петак, 16. фебрура у 23:45, почиње провод под именом "Late Night Social Club". Ово издање ће обележити Brosh Showcase, а музику бирају Петар Цветковић и Милован Стојановић. Излазак је загарантовано добар на овој адреси.


Клуб DOT организује провод у петак од 23:00 до 05:00 са одличним домаћим именима. Bokee је ди-џеј који преферира хаус, tech, progressive и deep жанрове, а публику је освојио одличним live сетовима. Ди-џеј пулт ће делити са момком који има велике амбиције, а он се зове Никола Михаиловић. Каријеру је започео 2014. године, основао је музички пројекат "Somewhere In The Neighbourhood", а његови наступи су права ризница квалитетне електронске музике.