Top 3 tehno pesme u klubovima - decembar 2017

Odlične pesme za kraj godine

Subota 23. dec 2017.

cover image

Hidden Empire - Black Beauty

Underground Deep-Tech Station potpisuje pesmu koja je osvojila gradski "dance floor". Klasična tehno stvar. Crnogorski projekat je lansiran 2015. godine sa idejom da promoviše deep house, tech house i techno. Branko i Niklas stoje iza imena "Hidden Empire". Njihovi nastupi su pravo muzičko putovanje kroz mešavinu elektronskog zvuka.

Luigi Madonna, Roberto Capuano - Midfield

Popularna pesma je osvojila prvo mesto na "Beatport techno chart" u septembru. Veoma uspešan projekat potpisuje etiketa "Second State". Osvežavajući, brži tehno se dobro uklopio u aktuelne trendove. Pesma ima pozitivan vajb koji ostavlja utisak leta i velikih hitova uz koje se igralo do jutra. Luigi Madonna je u novembru nastupao u Beogradu, a svojim umećem za di-džej pultom je apsolutno osvojio publiku.

Jepe - Scale (Original Mix)

Deep house i tehno su često nerazdvojni, a ova pesma upravo to pokazuje. Nezaobilazna u klubovima. Dobro poznati di-džej Sasha je na nedavnom nastupu u Beogradu ubacio ovaj hit u plej listu i izazvao sjajne reakcije. Jepe (Jepe) je karijeru započeo 1994. godine kao radijski di-džej, a danas nastupa širom sveta. Produkcijski rad mu je posebno važan jer tako iskazuje svoje emocije i stavove bez ograničenja.