Топ 3 техно песме у клубовима - децембар 2017

Одличне песме за крај године

Субота 23. дец 2017.

cover image

Hidden Empire - Black Beauty

Underground Deep-Tech Station потписује песму која је освојила градски "dance floor". Класична техно ствар. Црногорски пројекат је лансиран 2015. године са идејом да промовише deep house, tech house и techno. Бранко и Niklas стоје иза имена "Hidden Empire". Њихови наступи су право музичко путовање кроз мешавину електронског звука.

Luigi Madonna, Roberto Capuano - Midfield

Популарна песма је освојила прво место на "Beatport techno chart" у септембру. Веома успешан пројекат потписује етикета "Second State". Освежавајући, бржи техно се добро уклопио у актуелне трендове. Песма има позитиван вајб који оставља утисак лета и великих хитова уз које се играло до јутра. Luigi Madonna је у новембру наступао у Београду, а својим умећем за ди-џеј пултом је апсолутно освојио публику.

Jepe - Scale (Original Mix)

Deep house и техно су често нераздвојни, а ова песма управо то показује. Незаобилазна у клубовима. Добро познати ди-џеј Sasha је на недавном наступу у Београду убацио овај хит у плеј листу и изазвао сјајне реакције. Јепе (Jepe) је каријеру започео 1994. године као радијски ди-џеј, а данас наступа широм света. Продукцијски рад му је посебно важан јер тако исказује своје емоције и ставове без ограничења.