Novogodišnji Beogradski noćni market

Poslednja žurka na tezgama u 2017. godini

Četvrtak 21. dec 2017.

cover image

Novogodišnji Beogradski noćni market se održava 22. decembra od 18:00 do ponoći na pijaci Bajloni. Posebna praznična atmosfera će učiniti da ovo izdanje popularnog događaja prođe u veselom duhu. Kuvano vino i kuvana rakija, tradicionalni specijaliteti i ručno rađeni pokloni će popuniti tezge kod Skadarlije. Za muziku je zadužen di-džej Brka, Bambolerosi i gosti iznenađenja.


Jedanaestu manifestaciju po redu će obeležiti više od 200 izlagača. Kupovina u novogodišnjem raspoloženju je još lepša uz vatru sa ognjišta i lepa iznenađenja. Deda Mraz je obećao da će doći. Program za najmlađe je nikad bogatiji. Decu očekuju kreativne igre i zanimljive radionice. Zabava za sve generacije je zagarantovana.


Izlagači hrane i pića su spremili bogatu ponudu. Domaći specijaliteti bez kojih je novogodišnja i Božićna trpeza nezamisliva su u centru pažnje. Kako je post u toku, očekujte bogatu ponudu ribe i posne hrane. Kreativni umetnici će predstaviti ručno rađeni nakit i zanatske kreacije - odlična prilika da kupite poklon sebi i dragim ljudima.


Turistička organizacija Zlatibora je spremila posebne promotivne ponude za sve posetioce. Gosti ovog izdanja su izlagači sa pijaca iz mesta Pale, a zajedno sa Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo će predstaviti aranžmane za zimovanje na Jahorini.