Новогодишњи Београдски ноћни маркет

Последња журка на тезгама у 2017. години

Четвртак 21. дец 2017.

cover image

Новогодишњи Београдски ноћни маркет се одржава 22. децембра од 18:00 до поноћи на пијаци Бајлони. Посебна празнична атмосфера ће учинити да ово издање популарног догађаја прође у веселом духу. Кувано вино и кувана ракија, традиционални специјалитети и ручно рађени поклони ће попунити тезге код Скадарлије. За музику је задужен ди-џеј Брка, Бамболероси и гости изненађења.


Једанаесту манифестацију по реду ће обележити више од 200 излагача. Куповина у новогодишњем расположењу је још лепша уз ватру са огњишта и лепа изненађења. Деда Мраз је обећао да ће доћи. Програм за најмлађе је никад богатији. Децу очекују креативне игре и занимљиве радионице. Забава за све генерације је загарантована.


Излагачи хране и пића су спремили богату понуду. Домаћи специјалитети без којих је новогодишња и Божићна трпеза незамислива су у центру пажње. Како је пост у току, очекујте богату понуду рибе и посне хране. Креативни уметници ће представити ручно рађени накит и занатске креације - одлична прилика да купите поклон себи и драгим људима.


Туристичка организација Златибора је спремила посебне промотивне понуде за све посетиоце. Гости овог издања су излагачи са пијаца из места Пале, а заједно са Туристичком организацијом Источно Сарајево ће представити аранжмане за зимовање на Јахорини.