Muzički dani na Trgu Republike

Raznovrsni žanrovi u centru grada

Ponedeljak 25. dec 2017.

cover image

Muzički dani na Trgu Republike su manifestacija u okviru dešavanja "Beogradska zima 2017/18". Na najpoznatijem trgu u gradu od 25. do 28. decembra će nastupati poznati domaći di-džejevi i muzičari. Hip-hop, rok, pop i elektronska muzika, raspoređena po danima, potpuno besplatno će ulepšati godinu na izmaku. Čitav događaj je uvertira za doček Nove godine u centru Beograda.


Prvi dan - ponedeljak je rezervisan za rok muziku. Provod pod otvorenim nebom 25. decembra u 20:00 počinje nastupom benda "The Bangcocks". Lider benda Marko Marić će jakim ritmom i energičnim nastupom zagrejati atmoferu do tačke ključanja. Nakon sat vremena svirke, binu preuzimaju Texas Flood, a slede ih Kanda, Kodža i Nebojša. Đorđe Miljenović bend zatvara rok provod.

Utorak veče će proći u hip-hop stilu. Takođe od 20:00 nastupaju: Iskaz, Bvana i neznani ludaci, THC la Familia i za kraj - Prti Bee Gee. Naredni dan će obeležiti elektronska muzika i tri sjajna di-džeja. Samo za prave klabere na Trgu  u sredu nastupaju Ilija Đoković, Kristijan Molnar i Danijel Čehranov. Poslednje veče, četvrtak 28. decembar će obeležiti pop note. Bojana Vunturišević, Gitarinet duo, Ana Stanić i Irie FM imaju nove pesme i sjajne obrade najvećih svetskih hitova sa kojima će se predstaviti posetiocima.